RTL-Miljuschka vreest voor moord op moeder

Miljuschka Witzenhausen, deskundige in RTL Boulevard en jurylid in Ja Ik Wil Een Taart, vreest voor de moord op haar moeder Astrid Holleeder. Dat beschrijft Holleeder in haar boek Judas. Holleeder is haar leven niet zeker, omdat ze heeft getuigd tegen haar criminele broer Willem Holleeder en een boek over hem heeft geschreven. In haar boek vertelt Holleeder hoe ze eerder dit jaar met haar dochter door het bos liep op een warme dag. “Lekker, hè? Wat hebben we toch een mooi leven“, zei ze.

Daarop reageerde Witzenhausen verrast. “Is dat sarcastisch bedoeld?“, vroeg ze.

Holleeder: “Nee, helemaal niet, ik meen het echt. We lopen hier toch heerlijk, zo samen. Afgezien van die gekkigheid met Wim gaat het met ons allemaal toch heel goed. We hebben het altijd fijn met zijn allen. Ik ben niet ontevreden.

Witzenhausen: “Toch is het best zwaar. Het zit de hele tijd in mijn achterhoofd dat ik je ieder moment van de straat kan peuteren.

Daarop moest Holleeder hartelijk lachen, omdat ze het grappig vond klinken. “Ja, je kan erom lachen, maar het geeft mij echt wel stress. Ik ben er de laatste maanden best somber door geweest. Heb je geen spijt dat je het gedaan hebt?

Holleeder: “Nee, geen spijt. Maar ik vind het wel heel erg dat ik jou dit aan moet doen. Ik vind het vreselijk dat je met de dood moet leven en ik vind het heel naar dat ik je misschien wel achter moet laten. Dat je alleen bent. Dat ik er niet meer zal zijn om je te steunen, te helpen met de kinderen, dat je niet meer tegen me aan kan kletsen, advies kan vragen.

Recentelijk kon Astrid Holleeder niet bij de boekpresentatie van Miljuschka Witzenhauzen zijn. Volgens weekblad Weekend kon een bloedbad namelijk niet worden uitgesloten.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen