Pia Dijkstra gek op Say Yes To The Dress

D66-Kamerlid Pia Dijkstra is gek op het TLC-programma Say Yes To The Dress. Dat vertelt de politica, die in het verleden programma’s presenteerde voor de AVRO, in het AD. Dijkstra deelt deze ‘guilty pleasure’ met Antoinette Hertsenberg, die recent ook al onthulde gek te zijn op deze TLC-show. Ze kijkt er regelmatig naar, al is ze zelf nooit getrouwd in een uitbundige jurk. “Ik vind het heel leuk om te kijken naar die hysterische Amerikaanse vrouwen die trouwjurken gaan passen.”

De jurken uit de show lijken in de verste verte niet op wat Dijkstra aan had op haar bruiloft. “Ik ben zelf nooit in het wit getrouwd, maar in een grijze jurk met gekleurde bolletjes. Dat was helemaal goed voor onze intieme bruiloft op Schiermonnikoog.”

Na jarenlang voor de televisie te hebben gewerkt, zit Dijkstra nu al weer een tijdje in de Tweede Kamer. Ook haar nieuwe baan voert ze uit in de spotlights. En daar houdt ze rekening mee. “’s Morgens zie ik een vrouw die wat verzorging nodig heeft, voordat ze naar Den Haag gaat, waar op elk moment camera’s kunnen draaien.”

Je merkt dat alles slapper wordt. Ik heb het genetische voordeel dat ik niet heel veel rimpels heb, afgezien van mijn kraaienpootjes. Plastische chirurgie zou ik niet durven“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Foto: AVRO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen