‘Jeroen en Sylvie zijn net Jos Brink en Sandra Reemer’

Jan Paparazzi vindt dat het duo Jeroen van der Boom en Sylvie Meis te vergelijken is met het vroegere duo Jos Brink en Sandra Reemer. Dat zegt de voormalig sidekick van Robert Jensen in de Party. Paparazzi deed recentelijk mee aan hun SBS 6-programma Wedden Dat Ik Het Kan. Daar zag hij het duo van dichtbij. “De wisselwerking met Jeroen van der Boom viel me op. Die is vergelijkbaar met de chemie tussen Jos Brink en Sandra Reemer in de jaren 80 in ditzelfde programma.

Wat hij van Meis vindt? “Ik moet er eerst bij zeggen dat Jeroen mijn weddenschap deed en dat ik Sylvie niet heel veel heb meegemaakt. Maar wat ik van haar heb gezien, was uitstekend.

Wel vindt hij dat Meis een beetje sterallures heeft. “Leco van Zadelhoff loopt voortdurend achter Sylvia aan om het haar en de make-up bij te werken. Even die haarlok krullen, nog even een glossje op de lippen en een poedertje op de wangen, dat werk. Ook was er constant een styliste in haar buurt die Sylvies kleding verzorgt.

Zoals het een echte ster betaamt, heeft ze de hele tijd een team om zich heen dat ervoor zorgt dat ze er tiptop uitziet. Dat vond ik wel opmerkelijk, maar het past goed bij haar sterrenstatus.

Van der Boom en Meis verzorgen met Wedden Dat Ik Het Kan ook het oudejaarsprogramma van SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen