Winston: ‘Parttime RTL Boulevard geeft mij lucht’

Winston Gerschtanowitz is er erg blij mee dat hij RTL Boulevard sinds dit seizoen niet meer fulltime, maar parttime presenteert. Dat laat hij weten in het AD. Gerschtanowitz verdeelt de presentatieweken met Beau van Erven Dorens en Ruben Nicolai. “Het was te gek om er elke dag te zitten, maar het programma was aan verandering toe. De marktaandelen bewijzen dat het een goede zet was om Boulevard te vernieuwen. En deze manier van werken geeft mij lucht.

De extra vrije tijd stopt Gerschtanowitz in zijn nieuwe mediabedrijf, die hij heeft opgericht na zijn vertrek bij Talpa, én in zichzelf. “Werk was altijd heilig voor me, maar nu neem ik ook echt de tijd om te sporten, mijn lichaam fit te houden.

Het besef kwam toen hij vorig jaar ineens ziek thuis zat met de ziekte van Pfeiffer, aldus Gerschtanowitz. “Ik denk dat ik misschien wel tegen een burn-out aan zat. Ik draaide, met Talpa en Boulevard, elke week dubbele diensten.

Ik ging altijd tot het gaatje. Dat is geen probleem zolang je fit bent, maar als je al opgebrand dreigt te raken, dan komt de ziekte van Pfeiffer helemaal hard aan.”

Het AD-interview met Gerschtanowitz kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen