Winston Gerschtanowitz oog in oog met pedofiel

Winston Gerschtanowitz staat vanavond oog in oog met een pedofiel in het Postcode Loterij-programma Bestemming Nepal op RTL 4. Voor de opnames reisde hij af naar Nepal en daar zag hij hoe kinderen dagelijks het risico open om in verkeerde handen te vallen. Dat heeft de loterij laten weten. Samen met een team van Terre des Hommes gaat de Postcode Loterij-ambassadeur undercover. Een operatie die hem nog lang nachtmerries bezorgt: “Alsof ik in een soort horrorfilm zit.

Gerschtanowitz werkte mee aan de ontmaskering van een pedofiel. “Dan zie je zo’n blanke man hand in hand met van die knulletjes onder het mom dat hij ze Engels leert. Jongens in dezelfde leeftijd als mijn kinderen, verschrikkelijk.”

De presentator zag het van dichtbij gebeuren. “Ik heb een kamer geboekt in het hotel waar hij bezig was en met een camera in een knoopsgat heb ik bij hem aangeklopt.”

Hij deed open… je rook gewoon de seks in die kamer, hoorde die jongetjes op de achtergrond. Mijn hartslag was 200. Ik stond oog in oog met een man die je meteen in elkaar wilt timmeren, maar dat kan niet“, besluit hij in het AD (via Blendle).

Sinds 2013 heeft het team van Terre des Hommes in Nepal 294 onderzoeken uitgevoerd. Dit heeft geleid tot 24 arrestaties en 16 veroordelingen.

Bestemming Nepal is om 23.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: Postcode Loterij

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen