Patty Brard verrast door Naar Bed Met Irene

Patty Brard vindt dat Irene Moors met haar talkshow Naar Bed Met Irene haar vorm heeft gevonden bij SBS 6. Dat zegt de tv-diva in haar column in Weekend. Moors leek in haar eerste twee SBS 6-programma’s De Vreemde Eend en Over Smaak Valt Te Twisten nog een vreemde eend in de bijt, maar de talkshowsetting van Naar Bed Met Irene lijkt haar natuurlijke habitat. Het was even zoeken naar een goede soloformule, maar die is gevonden, aldus Brard. “Halleluja, wat heeft me dat verrast.

De eerste gast was Jan Kooijman. Een prima gast, vindt Brard. “Behalve dat er iets te veel benadrukt werd hoe lekker hij eruitziet.

De meeste mensen waren minder te spreken over Kooijman als gast, omdat hij nogal bekendstaat als arrogant en ijdeltuit. Dat werd ook gezegd tijdens een straatinterview op het programma, maar daar ging Moors niet te diep op in. Brard had dat níet ‘onder tafel geveegd’, zegt ze.

Brard zag wel dat Moors wat nerveus was, maar zag ook ‘die warme Irene terug met een goede balans in interesse, humor en cynisme’.

De eerste aflevering was nog geen hit. “Ik vind die zaterdagavond een moeilijk tijdslot voor de kijkcijfers, maar dit is waar Irene het beste in is. Misschien moet SBS toch ook die zondagmiddag weer eens bekijken, maar dan met Irene.

Brard denkt wel dat het de opmaat is naar een mooie toekomst voor Moors bij SBS na al haar jaren bij RTL. “Vaak heb ik het idee dat mensen een beetje neer kijken op SBS 6“, zegt Brard.

Laten we eens ophouden met RTL constant met SBS te vergelijken, de ene zender is groter dan de andere, maar dat wil nog niet zeggen dat je er niet meer toe doet als je bij SBS werkt en dat je zo vreselijk hip bent als je in de RTL-stal zit“, besluit ze.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen