Volkskrant vindt Albert mediatopper van de week

De Volkskrant steekt Albert Verlinde een hart onder de riem. De krant heeft hem uitgeroepen tot mediatopper van de week. Dat is te lezen in de kiosk. Verlinde begon deze week met zijn nieuwe vijf-uurshow RTL Live, dat hij afwisselend presenteert met Angela Groothuizen. Het AD belde gelijk met Viola Holt om te vragen wat zij vindt. En dat verbaast de Volkskrant niets. De krant noemt haar een ster ‘uit de prehistorie’ die zo nu en dan haar ‘mammoetplasje’ doet over actuele onderwerpen.

Holt haalde behoorlijk uit naar RTL Live en dan vooral naar Verlinde. Hij zou geen interviewtechniek beschikken. “Dit is behang“, zei de voormalig tv-ster.

Op geheel eigen wijze reageerde Verlinde op de uitspraken van Holt door de aflevering van woensdag als volgt te besluiten: “Deze uitzending was helemaal opgedragen aan Viola Holt. Hopelijk vond je het leuk. Wij zijn er morgen weer, tot dan!

Een heerlijk vilein eerbetoon, van de nieuwe behangkoning“, vindt de Volkskrant, die hem daarom uitroept tot mediatopper van de week (via Blendle).

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen