SBS 6 in december met tv-shows vol zendersterren

Naast een hele serie films, komt SBS 6 in de decembermaand ook met een aantal feestelijke programma’s vol zendersterren. Zo komen Irene Moors en Rudolph van Veen in de week voor kerst met het vijfdelige dagelijkse programma Irene en Rudolph vieren kerst. “Hierin blikken ze samen met de sterren van SBS vooruit naar de kerst en kijken ze terug naar de mooiste momenten uit het afgelopen jaar. Dit uiteraard allemaal onder het genot van de lekkernijen van Rudolph.

Het programma is van maandag 19 tot en met vrijdag 23 december op de buis om 18.30 uur, recht tegenover RTL Boulevard en voorafgaand aan Utopia.

Verder komt de zender op woensdag 21 december ook nog met het eenmalige SBS Sterren Surprise. In de aanloop naar de feestdagen gaan zes SBS-gezichten het land in om acht personen te verrassen en een onvergetelijke kerst te bezorgen door hun grootste wensen te vervullen.

SBS Sterren Surprise is onder andere met Kim-Lian van der Meij, Kees Tol, Patty Brard en Marlayne Sahupala.

Tot slot krijgen Nick & Simon ook nog een prominente rol rond de kerstdagen. Op woensdag 14 december is 10 Jaar Nick & Simon te zien, waarin hun goede vriend Kees Tol hen interviewt met een studio publiek. Op eerste kerstdag is een registratie van hun kerstconcert te zien.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen