Richard Groenendijk in eenmalige Maestro-special

De Frits Sissing-show Maestro keert in november terug met een eenmalige special voor het goede doel. Hierin strijden oud-kandidaten en twee nieuwe kandidaten tegen elkaar. Dat heeft AvroTros laten weten. De deelnemers aan ‘Maestro Eén voor Kinderen’ zijn oud-deelnemers Karin Bloemen, Carlo Boszhard, Tanja Jess en Lucille Werner én de nieuwe kandidaten Klaas van Kruistum en Richard Groenendijk. “Het belooft een prachtig muzikaal feestje te worden.”

AvroTros slaat voor deze speciale uitzending de handen ineen met vier goede doelen: UNICEF Nederland, Edukans, het Liliane Fonds en Het Vergeten Kind. Onder de noemer Één voor Kinderen wil dit unieke samenwerkingsverband zoveel mogelijk kinderen in Nederland en het buitenland helpen.

Een belpanel onder leiding van Natasja Froger zit tijdens de uitzending klaar om telefoontjes in ontvangst te nemen van mensen die de actie met een eenmalige donatie willen steunen.

De opnames vinden plaats op woensdag 19 oktober in de Philharmonie in Haarlem en zijn toegankelijk voor publiek. De uitzending is op vrijdag 4 november om 20.30 uur op NPO 1.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen