Nieuw programma Sander Janson duurt één minuut

Sander Janson, wiens programma Campinglife in april na vijftien jaar van de buis werd gehaald door RTL 4, keert in december terug op de buis bij dezelfde zender. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Janson gaat het nieuwe gesponsorde programma Camping onder de Zon presenteren. “Dat is een door RTL Productions ontwikkeld miniprogramma van één minuut over kamperen. Het wordt vanaf december zes dagen per week uitgezonden op RTL 4“, vertelt de presentator.

Voor zijn nieuwe minuutshow mag Janson door heel Europa reizen. “We trekken door Europa om filmpjes van diverse campings op te nemen. Ik word overal met open armen ontvangen.

De mensen zijn blij hem te zien, aldus Janson. “Ik merk dat alles wat ik de afgelopen vijftien jaar heb neergezet, leeft bij de mensen en dat ze blij zijn met wat ik heb gedaan. Dat doet met goed!

Janson was na het stoppen van zijn campingshow helemaal van de kaart. “Volgens mijn broer, een psycholoog, is het een soort van rouwproces. Dat klinkt heftig, maar het is vijftien jaar een vast stramien in mijn leven geweest.

Gelukkig had hij geen financiële zorgen, onthult hij. “Ik houd van sparen, dus ik had het zeker één of twee jaar kunnen uitzitten. Maar ik houd niet van stilzitten.

Volgens Janson zijn er meerdere aanbiedingen van tv-producenten voor nieuwe programma’s. “Er gebeurt van alles.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen