Divorce-ster woest over pietenschmink bij Albert Heijn

Actrice Katja Herbers, bekend van de RTL 4-dramaserie Divorce, is zwaar teleurgesteld in Albert Heijn. Ze kwam pietenschmink tegen in de supermarkt. Dat laat ze weten op Twitter. Herbers vindt het misplaatst dat Albert Heijn dit in de schappen heeft liggen. “Hey Albert Heijn, schei hier eens mee uit. Waar is de regenboog-pietenschmink?“, zegt de bekende actrice. “Ik heb geen schmink nodig maar ik stoor me eraan dat Albert Heijn zich op deze manier in de discussie mengt.”

Als Herbers er op wordt gewezen dat dit schmink van vorig jaar is, omdat het in het aanbiedingsschap ligt, zegt ze: “Of het van vorig jaar is of van tien jaar terug, het maakt geen verschil als het op je gezicht zit.

Herbers vindt het niet kunnen dat Albert Heijn zich in de zwartenpietendiscussie ‘mengt’. Op Twitter wordt ze er echter op gewezen dat Jumbo zich dan ook in de discussie ‘mengt’, omdat Sint en Piet dit jaar niet op producten van het Jumbo-huismerk staan.

Dat Jumbo zich in de discussie mengt, vindt Herbers echter niet erg. “Nee, want niemand voelt zich racistisch bejegend door een gekleurde piet.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen