Carlo’s TV Café begint voortaan al om 17.30 uur

Carlo’s TV Café, de zondagse talkshow van Carlo Boszhard, krijgt extra uitzendtijd. Het tweede seizoen zal niet wekelijks na het RTL Nieuws van 18.00 uur, maar al om 17.30 uur te zien zijn. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Door de verhuizing naar het vroegere tijdstip komt Carlo’s TV Café recht tegenover de zondagse talkshow van SBS 6 te staan. Dit seizoen strijdt hij niet tegen Thuis Op Zondag, maar tegen Show XL. Komende zondag staan beide programma’s voor het eerst tegenover elkaar.

Net als vorig seizoen verwelkomt Boszhard iedere week een bekende co-host, waarmee hij samen de presentatie voor zijn rekening neemt. Jamai Loman bijt komende zondag het spits af.

Naast amusement, spannende spellen en live muziek, is er ook weer ruimte voor lekker koken onder leiding van Roberta Pagnier en een goed gesprek met bekende en onbekende gasten.

Daarnaast zullen de vertrouwde uitstapjes van Boszhard en zijn moeder weer te zien zijn in het item ‘Wil Wil Wel’. De rode draad in het programma is ook dit seizoen de week die is geweest en de week die komen gaat.

Carlo’s TV Café wordt geproduceerd door RTL Productions en wordt mede mogelijk gemaakt door Lidl.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen