Carlo wilde moeder beschermen voor Twitter-trollen

Carlo Boszhard vond het idee voor de Carlo’s TV Café-rubriek Wil Wil Wel direct leuk, maar vreesde wel voor de reacties op sociale media over zijn moeder Wil. Dat vertelt de RTL 4-ster in een dubbelinterview met zijn moeder in de Vriendin. Wil Wil Wel is bedacht door zijn vriend Herald, tevens medeproducer van Carlo’s TV Café. “Ik vond het meteen een geweldig idee, maar twijfelde ook. Ik vond het eng, ze is toch kwetsbaar. Gelukkig pakt het goed uit“, vertelt de beroemde presentator.

Sterren zijn in tijden van sociale media nóg kwetsbaarder, weet Boszhard. “Iedereen heeft een andere mening. Er zijn zelfs mensen die alleen maar tv kijken om daarna van alles te spuien op de social-mediakanalen. Dat hoort bij het fenomeen bekend zijn.

Boszhard wilde zijn moeder Wil daar in eerste instantie niet aan blootstellen. “Daar wilde ik mijn moeder voor beschermen. En daar lag ook mijn twijfel of we dit wel moesten doen.

Toch moet je het ook niet overdrijven, stelt hij. “Stel je voor dat Linda de Mol en Wendy van Dijk naar iedereen luisterden die iets van hen vindt? Dan worden ze gek!

Wil Wil Wel werd een geslaagd item en keert terug in het nieuwe seizoen van Carlo’s TV Café, dat vanavond weer begint. “Ik krijg veel complimenten, mensen omarmen Wil.

Carlo’s TV Café is om 17.30 uur te zien op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen