André van Duin vindt The Voice langdradig

André van Duin is geen fan van The Voice of Holland, het meest bekeken amusementsprogramma van RTL 4. Dat vertelt de presentator van Heel Holland Bakt, dat ongeveer evenveel kijkers scoort als The Voice, in De Telegraaf. Van Duin kijkt niet naar dat soort talentenjachten. “Ik ben daar niet zo’n fan van. Het duurt me allemaal te lang. Heb je wéér een zangeres, en nog één… Ze zingen prachtig hoor, maar het klinkt allemaal hetzelfde“, zegt de bekende komediant.

De kandidaten lijken allemaal van hetzelfde hout gesneden, vindt Van Duin. “Ik zie niet zoveel verschil tussen de een en de ander.”

Daar gaat Van Duin niet een hele avond naar kijken. “Ik vind het een beetje zonde van mijn tijd om daar anderhalf uur naar te kijken. Het wordt ook allemaal heel lang uitgesponnen met wat de jury ervan vindt. Het zijn niet mijn favoriete programma’s.”

Van Duin denkt dat hij in een goede tijd is begonnen met tv. “Toen hadden de mensen op tv nog lang niet zoveel gezien als nu“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: MAX/Roland J. Reinders

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen