Teun Luijkx wil verder met presenteren

Teun Luijkx, bekend van de dramaserie A’dam-E.V.A., zou het leuk vinden om verder te gaan in het presentatievak. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Luijkx beleeft momenteel zijn presentatiedebuut in het Discovery Channel-programma How Do They Do It en dat bevalt hem goed. “Ik wil het wel verder onderzoeken, maar het moet een programma zijn waarin ik mijn ei kwijt kan en waarin iets te ontdekken valt. Een reisprogramma zou bijvoorbeeld niet iets voor mij zijn, terwijl ik van reizen hou.”

Hij denkt namelijk dat alles wel gedaan is als het op reisprogramma’s aankomt. “Daar zou ik denk ik niets nieuws aan kunnen toevoegen.”

Iets toevoegen aan wat er al is vindt Luijkx erg belangrijk. “Het moet niet presenteren om het presenteren worden. X-Factor bijvoorbeeld, dat programma interesseert mij niet zoveel. Dat zou je ook meteen terugzien.

How Do They Do It loopt nog tot eind november. In november begint ook het derde seizoen van A’dam-E.V.A. “Volgend jaar ga ik het toneel op en hopelijk ga ik dan ook weer How Do They Do It? presenteren“, besluit hij in de krant (via Blendle).

Foto: Discovery Channel

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen