NPO 3 komt woeste Paul de Leeuw tegemoet

NPO 3 verhuist Pauls Puber Kookshow per direct terug naar de zaterdagavond. Vanavond om 20.00 uur wordt de aflevering van gisterenavond herhaald, waardoor Proefkonijnen vervalt. Dat heeft de omroep laten weten. Na twee seizoenen op zaterdag om 19.25 uur was de Paul de Leeuw-show gisteren voor het eerst te zien op vrijdag om 19.25 uur. De kijkcijfers zijn ingestort met een woeste Twitter-reactie van De Leeuw tot gevolg. Hij geeft nu aan blij te zijn met deze oplossing.

Gedeeltelijk tegenover Goede Tijden Slechte Tijden wist Pauls Puber Kookshow niet meer dan 137.000 kijkers te bekoren, goed voor 3,3 procent marktaandeel. “Na twee seizoenen knokken om beetje publiek op te bouwen voor Pauls Puber Kookshow op zaterdag zijn we door de Publieke Omroep-leiding op vrijdag gezet. #KUT“, twitterde hij.

NPO 3-baas Suzanne Kunzeler grijpt direct in. “We gaan weer terug naar de zaterdag! Vanavond herhaling van gister en vanaf volgende week op zaterdag om 20.00 uur. Dank Publieke Omroep“, twittert De Leeuw.

Op de zaterdagavond komt Pauls Puber Kookshow direct na de Ron Boszhard-show Bommetje XXL te staan. Dat is een soort Te Land, Ter Zee en in de Lucht.

Pauls Puber Kookshow gaat over pubers die koken.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen