‘Misschien moet Rad van Fortuin naar ander tijdstip’

André Hazes jr. vraagt zich af of het niet beter is om Rad van Fortuin te verhuizen naar een ander tijdstip. Dat laat hij weten in weekblad Story. Rad van Fortuin deed het de eerste twee weken prima in het acht-uurslot van SBS 6, maar sinds Goede Tijden Slechte Tijden vorige week maandag terugkeerde op RTL 4, zijn de kijkcijfers van de spelshow behoorlijk ingestort. Daar maakte de zanger zich al een beetje zorgen over. “Misschien moeten we op een ander tijdstip gaan zitten“, zegt hij.

SBS 6 hoopte juist met Rad van Fortuin een titel in huis te hebben die het kan opnemen tegen de kanonnen van acht uur. Naast Goede Tijden Slechte Tijden gaat het om het Achtuurjournaal.

De vooravond van SBS 6 wordt nu geopend door de vroege edities van Hart en Show, gevolgd door een buitenlandse MasterChef om half zeven en Utopia om half acht.

Hazes jr. heeft al over een mogelijk nieuw tijdstip nagedacht. “Vroeger schijnt het om zeven uur geprogrammeerd te hebben gestaan.

Op dat tijdstip zou Rad van Fortuin het opnemen tegen De Wereld Draait Door en RTL Boulevard. Dat realiseert Hazes jr. zich ook. “Mensen moeten tóch altijd een keus maken“, zegt hij.

Rad van Fortuin kwam gisterenavond niet verder dan 255.000 kijkers en 5,9 procent marktaandeel.

Hazes jr. deed zijn uitspraken overigens voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen van Goede Tijden Slechte Tijden.

Lees ook: Rad van Fortuin in week drie naar kijkcijferdieptepunt (zondag)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen