Irene Moors haalt schouders op voor John de Mol

Irene Moors trekt zich niets aan van de opmerking van John de Mol dat SBS 6 geen presentatoren in huis heeft die goed genoeg zijn voor de presentatie van zijn prestigeproject The Story Of My Life. Dat heeft de presentatrice laten weten aan Privé TV. De Mol stelt dat The Story Of My Life puur naar RTL 4 is gegaan, omdat die zender wél een geschikte presentator in huis had, namelijk Linda de Mol. Moors: “Hij zegt dat soort dingen, dat zijn zijn uitspraken en ik haal mijn schouders op.”

Moors heeft de opmerking van De Mol, die mede-eigenaar is van SBS, geparkeerd. “Ik heb begrepen dat er kritiek was op de uitspraak van John de Mol dat hij gezegd zou hebben dat er binnen SBS geen presentatoren zijn die het programma van Linda de Mol zouden kunnen presenteren.”

Aangezien Moors voor SBS 6 werkt, is zij volgens De Mol dus ook niet geschikt. Moors heeft geen zin om zich verder druk te maken over een RTL-programma. “Het is een RTL-programma geworden en daar is de voorkeur naar uit gegaan, omdat ze blijkbaar een zo groot mogelijk publiek wilden. Nou, dat is een vrije keuze.”

Ik ben heel leuke dingen aan het doen voor SBS. Misschien wel leukere dingen dan dat. Ik had er niet eens tijd voor gehad, ha ha.”

Lees ook: John de Mol: ‘The Story Of My Life kon niet bij SBS 6′ (6 september)

Foto: Elvin Boer/SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen