Hour of Power niet meer exclusief op RTL 5

De televisiekerkdienst Hour of Power is vanaf dit tv-seizoen niet alleen op RTL 5, maar ook op de christelijke tv-zender Family7 te zien. Dat is bekendgemaakt door de godvruchtigen van Family7. De uitzending op RTL 5 blijft elke zondag om 8.00 uur, maar daar komt nu een late herhaling bij. Family7 herhaalt de dienst elke zondag om 17.00 uur. “Het weekend begint op vrijdag bij Family7 met wekelijks een prachtige film en eindigt op zondag met de komst van Hour of Power“, aldus de zender.

Hour of Power staat voor bemoediging, denken in mogelijkheden, muziek, getuigenissen maar boven voor een kennismaking met Gods liefde, zo legt de organisatie uit.

De eerste uitzending op Famil7 is aanstaande zondag. Volgens de leiders van de kerkdienst betekent de deal met Family7 niet dat de kijker van RTL 5 het straks zónder de dienst moet doen. “Natuurlijk blijven we gewoon op RTL 5 uitzenden.

Family7 belooft in het nieuwe tv-seizoen veel nieuwe programma’s, zoals het dagelijkse Bijbelquiz Wijs met Bram Willems. Ook is er elke dag om 19.30 uur een talkshow over diverse thema’s.

In de serie Thuis, elke maandag op prime time, ontvangt Jan van den Bosch bekende Nederlanders. Dit seizoen zijn onder andere Henny Huisman en Franca Treur van de partij.

Andere nieuwe programma’s zijn Confessions en Mijn Opa Is De Beste.

Family7 is te ontvangen via Ziggo op kanaal 230 en bij KPN in het pluspakket op kanaal 334.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen