‘Giel Beelen verhuist naar weekendavonden’

Giel Beelen verhuist op 3FM van de doordeweekse ochtenden naar de weekendavonden. Dat melden ‘goed ingevoerde bronnen’ aan De Telegraaf. Beelen bevestigde vorige week dat hij na twaalf jaar stopt met zijn ochtendshow GIEL! op 3FM, maar dat hij in principe wel bij de radiozender blijft. Volgens De Telegraaf is er uit zijn overleg met de zender gekomen dat hij nu op vrijdag, zaterdag en zondag radio gaat maken tussen 18 en 21 uur. Op vrijdag ís hij al te horen op dat tijdslot.

Van maandag tot en met donderdag maakt Domien Verschuuren radio op dat tijdslot. Hij wordt volgens De Telegraaf vervangen door Sander Hoogendoorn, die nu nog middagradio maakt in het weekend. Dat voedt de geruchten dat Verschuuren Beelen gaat opvolgen als de ochtendspits-dj.

Het is volgens de krant nog onduidelijk wie de opvolger wordt van Paul Rabbering (doordeweeks van 14 tot 16 uur). Hij stapt over naar Radio 2.

Frank van der Lende zou zijn show (doordeweeks van 16 tot 18 uur) mogen behouden, stellen de insiders.

3FM Basyl de Groot zei gisteren nog dat hij hoopt dat de nieuwe programmering van 3FM niet vroegtijdig uitlekt.

Foto: Hans Peter/VARA

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen