Erland Galjaard wil Marco en Leontine schminken

Foto: RTLErland Galjaard, de programmadirecteur van RTL, zou het leuk vinden als Marco en Leontine Borsato meedoen aan de Linda de Mol-show The Story Of My Life. Dat heeft hij gezegd voor de camera van RTL. Het nieuwe programma van De Mol trapte vorige week maandag af met de proefaflevering met Wesley en Yolanthe Sneijder. Volgend jaar volgt er een hele serie van zes afleveringen, maar het is op dit moment nog niet bekend welke BN’er-koppels daarin hun opwachting zullen maken.

Galjaard heeft echter al wel nagedacht over de mogelijkheden. “Barry Atsma en Noortje Herlaar zou ik een goede vinden, maar Marco Borsato en Leontine ook. Die kan ik het eens vragen trouwens.

Het BN’er-koppel Winston en Renate Gerschtanowitz liet vorige week al weten gepolst te zijn door de makers van The Story Of My Life.

Ook Samantha ‘Barbie’ de Jong, Bastiaan Ragas en Jeroen van der Boom zien het wel zitten om met hun partner geschminkt te worden.

Overigens heeft Van der Boom juist Erland Galjaard en Wendy van Dijk getipt als geschikt kandidatenduo.

The Story Of My Life trok vorige week bijna 1,1 miljoen kijkers. Producent John de Mol hoopte op minimaal 1,5 miljoen kijkers.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen