Chantal en Wendy met RTL 4-show Janzen & Van Dijk

Foto: RTLChantal Janzen en Wendy van Dijk gaan voor het eert in hun carrière samen een tv-programma presenteren. ‘Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen’ is vanaf het voorjaar van 2017 te zien op RTL 4. Dat heeft de tv-zender laten weten. Het programma draait om kinderen die het hoog tijd vinden dat hun ouders trouwen en hen een prachtig huwelijksfeest gunnen. “Met eigen bus toeren de dames door het land om de toekomstige bruidsparen te verrassen“, legt RTL uit.

Vervolgens gaat de firma Janzen & Van Dijk op creatieve wijze aan de slag om de kids en de aankomende bruidsparen te helpen bij de voorbereidingen van hun toekomstige huwelijk.

Dit droomhuwelijk moet vervolgens wel door de paren en hun, soms wederzijdse, kinderen worden verdiend. Daarom strijden in elke show twee gezinnen tegen elkaar door het uitvoeren van opdrachten die zowel door de ouders als door de kinderen worden uitgevoerd.

Ook andere familieleden kunnen hier een belangrijke rol inspelen. Dit alles met maar één doel: het winnen van een droombruiloft en huwelijksreis voor het hele gezin.

Janzen & Van Dijk, voor al uw bruiloften en partijen wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen