Net5 bevestigt noch ontkent komst Daphne Bunskoek

Foto: Manon van der ZwaalNet5 wil niet bevestigen of ontkennen dat Daphne Bunskoek het nieuwe vrouwelijke gezicht van de zender wordt. Dat laat een woordvoerster van de tv-zender weten. Volgens RTL Boulevard wordt het gat dat zendergezicht Bridget Maasland achterlaat bij de zender opgevuld door Bunskoek, die het nieuwe seizoen van House Rules Holland zou gaan presenteren. “Als wij nieuws hebben rondom nieuwe gezichten of onze programma’s dan zullen we dat bekend maken“, aldus de zender.

Mocht Bunskoek daadwerkelijk het gezicht van het woonprogramma worden, dan betekent dat dat Erik van der Hoff wordt ingeruild. Hij presenteerde vorig seizoen het eerste seizoen van de matig bekeken woonshow.

Het vrouwelijke Net5 zit na het vertrek van Maasland zonder vrouwelijke zendergezichten. Arie Boomsma is sinds kort het mannelijke zendergezicht. Rik van de Westelaken gaat komend seizoen aan de slag voor Net5.

Als Bunskoek zich bij het presentatieteam van Net5 voegt, dan is dat niet voor het eerst. In 2009 presenteerde ze er de dagelijkse talkshow De Tafel van 5.

De Tafel van 5 scoorde zo slecht dat Bunskoek, naast presentatrice van de show ook medebedenkster, bakken vol kritiek over zich heen kreeg. “Als je in die periode mijn naam googelde, kwam je niet veel fraais tegen“, zei ze later.

Na De Tafel van 5 moest ik opnieuw leren om plezier te krijgen in tv maken. En ik moest er opnieuw op leren vertrouwen dat er een publiek is voor wat ik graag wil maken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen