Minister-president Mark Rutte vanavond in DWDD

Foto: Q-musicNiemand minder dan minister-president Mark Rutte is vanavond te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Dat meldt de VARA. Rutte zit niet in de uitzending om Albert Verlinde te feliciteren met zijn nieuwe programma RTL Live, maar om te praten over zijn premierschap. Rutte bood dit weekend zijn excuses aan voor niet nagekomen verkiezingsbeloftes. Ook werd bekend dat hij door het partijbestuur van de VVD officieel is voorgedragen om lijsttrekker te worden. 

Na de verkiezingen in maart hoopt Mark Rutte weer in het torentje te zitten als minister-president van Rutte III. “Genoeg te bespreken dus met de premier die vanavond bij ons aan tafel zit!“, laat een woordvoerder van De Wereld Draait Door weten.

Ook te gast in de uitzending zijn Barry Hay, die zijn biografie komt promoten, en tafelheer Ali B.

De uitzending van De Wereld Draait Door begint om 19.00 uur, recht tegenover het nieuwe RTL Boulevard.

Aankomende zondag is Rutte te gast in Zomergasten op NPO 2.

Pauw heeft vanavond Emile Roemer in de uitzending en RTL Late Night praat met Albert Verlinde.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen