Frank heeft geen moeite met concurrenten in Boulevard

Frank Dane vindt het geen enkel probleem als zijn radioconcurrenten uitgebreid de aandacht krijgen in RTL Boulevard, waar hij inval-Winston is. Dat zei de Radio 538-dj woensdagavond in antwoord op Albert Verlinde in de showrubriek. Dane vervangt momenteel Edwin Evers in de ochtend van Radio 538 en concurreert rechtstreeks met Mattie & Wietze op Qmusic. In RTL Boulevard werd uitgebreid aandacht besteed aan het nieuwe pop-uprestaurant van dit radioduo. 

Verlinde sprak lovende woorden over de twee. “Ik ken Mattie & Wietze heel lang, want ik heb een rubriek bij hen in de ochtend gedaan. Het is leuk om te zien dat het echt een duo geworden is.

“Echt leuk, hè, dat ze af en toe even zoiets organiseren. Inventief in de ochtend, hè. Is het lastig voor jou om naar te kijken, want het is voor jou gewoon de rechtstreekse concurrent op de vroege ochtend?“, vroeg hij aan Dane.

Dane, de broer van Robert Jensen, heeft er echter geen probleem mee. “Nee, het zijn ook een beetje vrienden hoor, moet ik zeggen. Het is allemaal zo vriendelijk in de radiowereld. Heel anders dan bij de televisie.

Vervolgens kwam ook nog eens de tijdelijke, olympische getinte ochtendshow van Radio 2 aan bod, waarin Floortje Dessing een grote rol heeft. “Ik moet even zeggen: dit is een ontzettend leuk programma op Radio 2. Ja, we gaan alle ochtendshow langs“, grapte Verlinde.

Dane: “Je mist er eentje. Dat is die van mij!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen