Anna Nooshin ook in RTL 5-show Expeditie Robinson

Geplaatst op Tue 02 Aug 2016 om 8:28

Foto: RTLRTL Boulevard-expert Anna Nooshin is komend seizoen te zien in nóg een tv-programma op RTL 5. Naast haar nieuwe rol als jurylid in Holland’s Next Top Model, zal ze ook te zien zijn als kandidaat in Expeditie Robinson. Dat vertelde ze maandagavond aan de desk van RTL Boulevard. Nooshin heeft er zin in. “Ik vind het zo fijn dat het eindelijk gewoon naar buiten mag. Het was onwijs gaaf. Ik heb er wel lang over moeten denken. Het is altijd een droom geweest en ik heb het altijd geroepen in vlogs.

Toch werd Nooshin behoorlijk nerveus toen ze eenmaal ‘ja’ had gezegd tegen Expeditie Robinson. “Toen het eenmaal zo ver was, dacht ik: nee, wat ga ik eigenlijk doen! Ik was er best wel ondersteboven van.”

Twee andere kandidaten die meedoen aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson zijn actrices Chloé Leenheer en Elle van Rijn.

Wie de overige kandidaten zijn, wordt op een later moment bekend gemaakt.
15 Reacties op “Anna Nooshin ook in RTL 5-show Expeditie Robinson”


 1. Den Draaiert Joost

  Ik dacht dat het een programma met bekende Nederlanders was?

 2. Anonymous

  Ja hoor daar gaan we weer. Bekende Nederlanders ha ha!

 3. Anonymous

  Als je voor bekende Nederlanders uit deze vijver moet gaan visse om kandidaten te krijgen dan kun je het net zo goed met onbekende Nederlanders doen of er gewoon mee stoppen.

 4. Anonymous

  Neem een voorbeeld aan de Belgen met Wie is de Mol. Helemaal nieuw en met onbekende Nederlanders. Mooie toevoeging was dat de kandidaten alleen wisten dat ze mee deden aan een reality game maar niet wisten dat het om de Mol ging. Ook de presentator was volledig onbekend en zagen ze voor het eerst. Enige wat hij zij toen ze een voor een aankwamen op een witte vlakte “heb je een goede reis gehad? Je mag in een van die 2 auto’s gaan zitten”. De spellen zijn verrassend en het einde van aflevering 1 onverwachts. Het hele seizoen staat op de site van Wie is de Mol. Erg leukom te kijken op deze toch regenachtige dag!

 5. Robert

  RTL Boulevard expert, dat is al heel wat zeg, geen idee hoe je dat kan worden, maar mooie titel.

 6. Vic

  Wat maakt het uit. Ze is langzamerhand wel een BN-er geworden. Ze is intelligent en werkt keihard voor haar eigen geld. Wat is daar mis mee? Zouden meer moeten doen, dan was dit land een beter land geweest. Door het handje op te houden moeten anderen je voeden!

 7. Kees de Chinees

  @8:48

  Lijkt mij logisch dat de Belgen geen Bekende Nederlanders hebben in Wie is de Mol?. Die hebben eerder Bekende Vlamingen.

 8. Anonymous

  @Vic Wat heeft dat er nou mee te maken?

 9. Anonymous

  @Kees Dat bedoelde ik natuurlijk ook.

 10. Spike

  Nеukbaar.

 11. gtstfites

  @9:50

  dan moet je in het vervoogl misschien het ook gewoon goed zeggen!!

 12. Marly van der velden Lover

  Bn-ers willen niet eens meer meedoen en komen ze nu met een garde c – sterren die wij moeten kennen?
  alle 3 nog nooit van gehoord! dikke flop

 13. Anonymous

  @gtstfites In het vervoog? Jongetje moet jij geen Pokemons vangen buiten?

 14. Anonymous

  @Marly van der Velden lover Wij horen deze mensen allemaal te kennen. Als kijker of als fanbezoeker van deze site is het niet relevant ER met bekende Nederlanders word gedaan als ze met deze mensen aan komen zetten.

 15. droevige televisie

  Wie is dit droevige hittepetitje die zich via ranzige programma’s een weg naar boven probeert te werken. Als je bij Boulevard denk dat je in Nederland serieus wordt genomen dan heb je het bij het verkeerde eind. Jammer dit trutje had bij een waardige zender meer kunnen bereiken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.