Radio 538 en Qmusic presenteren RTL Boulevard

RTL Boulevard ging maandagavond live met een bijzondere opstelling: de uitzending werd gepresenteerd door Radio 538-dj Frank Dane, terwijl Mattie Valk van de concurrerende radiozender Qmusic entertainmentdeskundige was. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Zowel Dane als Valk zijn al bekende gezichten van RTL Boulevard, maar beiden waren tot nu toe te zien in de rol van inval-Albert. Nu is Dane, de broer van Boulevard-hater Robert Jensen, ook inval-Winston.

Zelf konden de dj’s de opstelling wel waarderen. “Hé, wat leuk. De radio neemt het even over“, zei Dane.

En Valk: “Gezellig, Frank. We gaan de boel op stelten zetten.

Lifestyledeskundige Anouk Smulders had de heren kennelijk nog nooit in het echt gezien. “Ik vind het zo grappig. Ik hoor jullie altijd alleen maar en nu zit ik jullie eens live in het gezicht te kijken. Leuk om er een gezicht bij te hebben.

Op de Facebookpagina van RTL Boulevard zijn de reacties gemengd. “Even een groot compliment voor Frank en Mattie. Wat een leuke show en een super goede presentatie van deze twee radiomannen vanavond“, zei Lammie.

Maar Jacqueline is minder enthousiast: “Wie is de presentator van vanavond!? Ik kijk bijna nooit en zie iemand zitten met minimale algemene kennis zoals ‘Miami is de Zoetermeer van USA’. Miami is de muziekmekka voor de latino’s“, klaagt ze. “Waarom altijd dezelfde typen heren daar plaatsen? Same formula for the stupid common people?

RTL Boulevard trok gisteren 802.000 kijkers en een flinke 26 procent marktaandeel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen