Gaby Blaaser wil na Campinglife nog meer presenteren

Foto: SBSGaby Blaaser hoopt dat ze na Campinglife opnieuw de kans krijgt om een programma te presenteren. Dat zegt de GTST-actrice in weekblad Televizier. Blaaser vindt presenteren hartstikke leuk. “Door Campinglife heb ik een nieuwe liefde ontdekt. Dat is écht zo. Ik word heel blij van presenteren. Ik vind het zo leuk, omdat ik dan mezelf kan zijn. Mensen zien je in zo’n programma van een totaal andere kant; dat wil ik uitbouwen. Acteren doe ik al heel lang, ik wil laten zien dat ik meer kan.”

De actrice houdt niet van stilstaan in het leven. “Ik wil mijn horizon verruimen, andere wegen inslaan. Nieuwe dingen ontdekken vind ik heel spannend.”

Blaaser kan melden dat er presentatiewerkzaamheden op stapel staan. “Wat dat betreft heb ik goed nieuws: er staan twee nieuwe tv-projecten op stapel die ik ‘een soort van’ ga presenteren. Ik mag mezelf in elk geval van een andere kant laten zien. Het is iets in de amusementshoek, meer kan ik er nog niet over vertellen.

Na het seizoen waarin Blaaser haar debuut maakte, werd bekend dat Campinglife na vijftien jaar ophoudt te bestaan. Dat was vooral een harde klap voor Sander Janson, die er al vanaf het begin bij was.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen