Edwin Evers mag langer op vakantie van Frank Dane

Als het aan Frank Dane ligt, mag Edwin Evers elk jaar wel wat langer op vakantie. Dat zei Dane woensdagavond als inval-Albert in RTL Boulevard. Dane, de broer van Robert Jensen, vervangt Evers momenteel in de ochtenduren van Radio 538. “Het gaat echt heel goed, want dit is het allerleukste wat er is. Ik mag zes weken de show van Edwin Evers doen. Ik zeg ook altijd tegen Edwin: ‘Als je nog vakantiedagen van mij wil hebben, neem ze alsjeblieft en ga zo lang mogelijk weg.’”

De uren tijdens de ochtendspits zijn onder radio-dj’s felbegeerd. “Dit is voor mij echt de leukste tijd die er is. Dit is mijn Olympische Spelen.”

Ik moet dan wel om 4.00 uur opstaan, maar het is zo leuk om wakker te worden met de mensen en het nieuws als allereerste te mogen brengen. Het is het leukste plekje op de radio om te mogen zitten.”

Giel Beelen van 3FM is ook op vakantie. Hij wordt vervangen door Domien Verschuuren. Of hij het Dane moeilijk maakt? “Nee, ik maak gehakt van iedereen, dat begrijp je natuurlijk“, grapt hij.

Bij 3FM gaat het iets minder goed op dit moment. Ze zeggen: ‘Het is onze taak niet om heel veel luisteraars te trekken.’ 538 gaat nog steeds als een speer. Laten we hopen dat het na die zes weken nog steeds zo is.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen