Dione en Herman hebben nog niets gehoord van Mart

Foto: Nick van OrmondtDione de Graaff en Herman van der Zandt hebben nog geen reactie gehad van Mart Smeets over wat hij van het vernieuwde De Avondetappe vindt. Dat vertellen de twee vandaag in De Telegraaf. Smeets heeft de Tour de France-talkshow groot gemaakt. Zijn show is nu overgenomen door het veel jongere duo. Wat hij van hen vindt, heeft de presentator nog niet laten weten. “Had ik ook niet verwacht”, reageert De Graaff in de krant. “Volgens mij is hij nu op vakantie.

Van der Zandt gelooft niet dat Smeets hen bewust doodzwijgt. “Ik ken hem goed, het zou mij niet verbazen als hij na afloop nog even laat weten wat hij ervan vond.”

Hij denkt dat ook Smeets het best leuk vindt. “De reacties die ik van anderen krijg zijn positief. De algemene teneur is: we vonden het met Mart leuk, maar met jullie ook. Er wordt goed gekeken en daar ben ik blij om.”

Wel moesten de twee er even in komen, aldus Van der Zandt. “In het begin zaten we midden in het EK Voetbal. Dat was soms wel lastig, bij verlengingen waren we pas na middernacht te zien. Gaandeweg hebben we onze vorm wel gevonden, met de juiste sfeer en relaxtheid”, besluit hij in de krant (via Blendle).

De Avondetappe is nog tot en met zondag te zien op NPO 1.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen