Chazia Mourali staat open voor tv-comeback

Geplaatst op Tue 26 Jul 2016 om 15:05

Chazia Mourali staat niet afwijzend tegenover een eventuele tv-comeback. Dat blijkt uit een gesprek met de presentatrice in Viva. Jarenlang maakte Mourali shows voor RTL 4, waarvan De Zwakte Schakel veruit de bekendste is. Ook deed ze de Achmea Kennisquiz en Char Het Medium. Of er een nieuw tv-programma in zit? “Ik heb geen flauw idee. Ik heb er altijd voor gekozen om dingen te doen die inhoudelijk bij me passen. Die keuze baseer ik niet op het medium“, zegt ze.

Radio vindt ze ook erg leuk. “Sinds ik weg ben bij RTL werk ik als programmamaker en commentator voor Radio 1 en 4, bijvoorbeeld bij ‘Langs de lijn en omstreken’”, zegt ze.

Op tv komen is voor Mourali geen must. “Als ik op de radio iets kan doen wat ik leuk vind, ben ik daar ook heel blij mee. Het ligt er dus maar net aan of er iets komt dat mij weet te interesseren.

Door De Zwakste Schakel hebben mensen nog altijd het idee dat Mourali zeer ‘bitchy’ is. “Mensen vertellen me vaak dat ik in het echt ‘meeval’. Vorige week nog. Ik merk wel dat mijn karikatuur bij sommigen blijft hangen“, zo laat ze weten.

In 2008 werd Mourali in Achmea Kennisquiz vervangen door de veel jongere Nicolette van Dam. “Ik was verbijsterd over mijn ontslag. En verdrietig”, zei ze in 2010.

Een carrière op tv zit er niet meer in, dat hoeft van mij ook niet meer”, zei ze toen.
19 Reacties op “Chazia Mourali staat open voor tv-comeback”


 1. Asjemenou

  TOT ZIENS!

 2. Rogier, Amsterdam

  Wat denk je dat Char in haar glazen bol zal zien Chazia? Does it begin with a N? I see nothing!

 3. Vinnie

  Schijtwijf.

 4. Mark

  De Zwakste Schakel op SBS 6! Grijp je kans!

 5. De echte gtstf¡tes

  @rogier Weer een bericht vol fouten van Meneertje mokum!!

 6. PIH/S

  De celdeur staat ook open voor een comeback van Danny Linkers.

 7. Hou op!

  En weer een open sollicitatie.

 8. Gert

  nee, ajb niet.Vreselijke verwaande vrouw, lekker thuis blijven en op de kindjes passen, dat is prima maar niet meer op tv met dat hoofd.

 9. Rogier, Amsterdam

  Weer een reactie hierboven van de namaak Rogier. Ik, de echte is gek op Chazia. Hij is een houdt van de Nederlanse taal en heeft diepgang. Ja, ze heeft een scherp randje, daar houden wij juist van?

 10. Rogier , Borgharen

  Ze heeft weer publiciteit nodig voor haar activiteiten . Eerst herkent iedereen haar nog en heeft ze voldoende werk. Een paar jaar later niet meer en lopen de opdrachten terug.Dat is de enige reden waarom dit elitaire eucalyptische talenwonder weer de buis op wil .

 11. Anonymous

  Asjeblieft zeg, weg ermee.

 12. Bart

  Alsjeblieft niet zeg, wat een vreselijk aanstellerig mens is dit.

 13. [dannyºlinkers).nl

  “Ik ben Frans, hoor. En dus gedistingeerd en ontwikkeld”, aldus mevr. Tseetsee A-Moreeli.

 14. Anonymous

  @ 21:07

  Je bent niet op de hoogte.

 15. Wattie & Mietze

  Sinds dat ze meedeed aan Ranking the Stars een aantal seizoenen terug neemt niemand haar meer serieus. Totaal geen zelfspot of zelfkennis deze vrouw, geen humor…., het enige waar ze goed in is, is zichzelf serieus nemen.

 16. Anoniem

  Zwakste Schakel was leuk, innovatief, spannend, stout, etc..

  Dat programma van Char was je reinste oplichterij. Daarmee heeft Chazia haar eigen glazen (bol) ingegooid, jammer maar helaas..

 17. Coeus

  Toen ze bij RTL presenteerde, was bij het programmamanagement de consensus over deze vrouw: “We hebben een monster gecreeerd”; haar divagedrag was ongeevenaard.

 18. Opaultje

  En weer door…..

 19. BRAAK

  En daar zitten wij op te wachten…. het is een over het paard getilde teef toendertijd, heb het zelf mee gemaakt, wat een %%$#*&^@wijf was dat zeg!!!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.