Chazia Mourali staat open voor tv-comeback

Chazia Mourali staat niet afwijzend tegenover een eventuele tv-comeback. Dat blijkt uit een gesprek met de presentatrice in Viva. Jarenlang maakte Mourali shows voor RTL 4, waarvan De Zwakte Schakel veruit de bekendste is. Ook deed ze de Achmea Kennisquiz en Char Het Medium. Of er een nieuw tv-programma in zit? “Ik heb geen flauw idee. Ik heb er altijd voor gekozen om dingen te doen die inhoudelijk bij me passen. Die keuze baseer ik niet op het medium“, zegt ze.

Radio vindt ze ook erg leuk. “Sinds ik weg ben bij RTL werk ik als programmamaker en commentator voor Radio 1 en 4, bijvoorbeeld bij ‘Langs de lijn en omstreken’”, zegt ze.

Op tv komen is voor Mourali geen must. “Als ik op de radio iets kan doen wat ik leuk vind, ben ik daar ook heel blij mee. Het ligt er dus maar net aan of er iets komt dat mij weet te interesseren.

Door De Zwakste Schakel hebben mensen nog altijd het idee dat Mourali zeer ‘bitchy’ is. “Mensen vertellen me vaak dat ik in het echt ‘meeval’. Vorige week nog. Ik merk wel dat mijn karikatuur bij sommigen blijft hangen“, zo laat ze weten.

In 2008 werd Mourali in Achmea Kennisquiz vervangen door de veel jongere Nicolette van Dam. “Ik was verbijsterd over mijn ontslag. En verdrietig”, zei ze in 2010.

Een carrière op tv zit er niet meer in, dat hoeft van mij ook niet meer”, zei ze toen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen