Beste week sinds 2007 voor Net5: vintagemaand is hit

Net5’s Vintage Love-maand met tijdloze romantische klassiekers is een hit. De tv-zender heeft zijn beste week sinds 2007 achter de rug. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vooral zondag deed Net5 het erg goed. De Goldie Hawn-klassieker Overboard wist meer dan een half miljoen kijkers te bekoren. Over de hele avond gezien zette de zender 10,2 procent marktaandeel neer in de commerciële doelgroep 20 tot 54-jarigen. Dat is de hoogste score sinds 21 juli 2006.

Net5 is blij met de kijkcijfers van Overboard. De zender spreekt van een ‘bijzonder goede avond’. Over de hele week gezien noteerde de zender 7 procent marktaandeel in dezelfde commerciële doelgroep.

In totaal heeft Net5 tot op heden 8,9 miljoen mensen bereikt met het Vintage Love-thema in de algemene doelgroep (6+). De succesvolste film tot nu toe is Overboard, gevolgd door Dirty Dancing en Pretty Woman.

Vanavond staat de klassieker Cocktail met Tom Cruise (foto) op het programma en later deze maand volgen onder andere nog Four Weddings and a Funeral en The Bodyguard. Het complete uitzendschema vindt u op de website van Net5.

Lees ook: Arie Boomsma flirt met Tom Cruise in Net5-promo

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen