Shownieuws vanaf maandag vijf keer per dag

Shownieuws gaat vanaf maandag naast de dagelijkse twee uitzendingen op SBS 6 ook drie dagelijkse uitzendingen op internet maken. Deze ‘Show Updates’ op Show.nl zullen worden gepresenteerd door onder anderen Celine Huijsmans en Airen Mylene. Dat heeft de tv-zender laten weten. Show.nl-baas John Lukken vertelt: “Door de samenwerking met NU.nl zijn we nu al het grootste entertainmentplatform van Nederland. Ik ben trots dat we dit de komende tijd verder uit gaan breiden.

Lukken wil bovenop het shownieuws zitten. “Omdat het entertainmentnieuws 24/7 verschijnt, willen we dit ook direct brengen op Show.nl. Kijkers hoeven zo niet meer te wachten op de Shownieuws-uitzendingen ’s avonds op televisie.”

Shownieuws gaat intensief samenwerken met NU.nl, Veronica Magazine, Veronica Superguide en Weekblad Story. “Door het aangaan van exclusieve samenwerkingen brengt Show.nl nog vaker grote primeurs. In de Show Update voorzien we dat direct van nieuwsbeelden, eigen reportages en relevante beelden uit ons enorme archief.

Met twee dagelijkse televisie-uitzendingen, maandelijks 2,5 miljoen unieke bezoekers op de website en een bereik van wekelijks gemiddeld meer dan 2 miljoen mensen op Facebook is Show.nl naar eigen zeggen grootste entertainmentplatform van Nederland.

Ook op televisie zit Shownieuws nog steeds in de lift. “Na aanpassingen in het format in 2014 is het marktaandeel van Shownieuws met 42 procent gestegen (6+, periode januari-mei).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen