Lucky TV-maker: ‘EenVandaag-rubriek infantiele kutshit’

Sander van de Pavert, de man achter DWDD’s slotrubriek Lucky TV, heeft spijt van zijn deelname aan de EenVandaag-zomerrubriek De Zomerkoffer Van. Dat zegt hij in de VARAgids. Van de Pavert zegt meestal nee tegen verzoeken van tv-programma’s. “Ik heb last van mensen die me storen. Ik word veel gevraagd voor allerhande interviewprogramma’s en quizen en spelletjes en zo. Wandelen met die langs de daar. Ik zeg consequent ‘nee’ en had ook meteen spijt toen ik toch een keer ‘ja’ zei.”

Dat was de ‘ja’ tegen EenVandaag. “Met een journalist die een koffer met spulletjes erin meenam en die spulletjes hadden dan allemaal met mij te maken en die moesten we er samen uit halen.

Kinderachtig, aldus Van de Pavert. “Ik vond het meteen een kut-idee en daar heb ik toen ook nog wel over gebeld, maar zij zei dat het hartstikke leuk was. Voor ik het wist stond ik aan mijn eigen tafel dingen uit een koffer te plukken. Iets van de koning, een zakje wiet. Ik vond het meteen al erg ongemakkelijk.”

Hij was bijna zelf een Lucky TV-item geworden. “Ja, ik dacht toen echt: dit soort infantiele kutshit doe ik nooit meer”, besluit hij in de tv-gids (via Blendle).

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen