Lucas Hamming sluit Eurovisie Songfestival niet uit

Lucas Hamming sluit niet uit dat hij ooit mee wil doen aan het Songfestival. Dat zegt de zanger in Veronica Magazine. Als Hamming wordt gevraagd te kiezen tussen het Songfestival en Muziekfeest op het Plein, zegt hij: “Het Muziekfeest op het Plein. Qua gezelligheid vind ik dat leuker. Maar qua grootte is het Eurovisie Songfestival ook wel tof. Ik denk dat de Songfestivalfans een heel andere doelgroep is dan die ik nu aanspreek. Het zou wel een leuk experiment zijn. Ik sluit niks uit!

Hamming, die afgelopen seizoen de huisband was van De Wereld Draait Door, zou met een Songfestival-deelname in de voetsporen treden van Anouk en Ilse DeLange.

Op de vraag met wie hij het liefst een duet zou opnemen, zegt hij: “Hm, Anouk. We zitten meer in hetzelfde genre. Zij is echt dé Nederlandse rockchick. Met haar kan ik leuke nummers maken.

Tot slot wordt Hamming ook gevraagd te kiezen tussen Giel Beelen en Matthijs van Nieuwkerk. “Dan kies ik toch Giel. Matthijs is een fijne kerel, maar ik ken Giel al sinds mijn vijftiende.

Hij heeft mij nog meegemaakt toen mijn carrière nog in de kinderschoenen stond. Dus ik heb meer tijd gehad om een band op te bouwen.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen