Kristel van Eijk geeft radiodroom op: ‘Omscholing’

Foto: Q-musicKristel van Eijk geeft haar droom om terug te keren op de landelijke radio op. Ze gaat in opleiding als interieurstylist. Dat vertelt de presentatrice op Facebook. Van Eijk stapte in 2013 over van Qmusic naar Omroep WNL, maar vertrok daar vorig jaar uit onvrede. Vlak daarna sprak ze de wens uit om het radioduo Coen en Sander op te volgen bij 3FM. Nu geeft ze haar radiodroom op. “Ik heb de eerste stap gezet in een nieuw avontuur. Ik ga naast mijn werk als voice-over een studie interieurstyling volgen.

De studie maakt Van Eijk gelukkig. “Daar. Word. Ik. BLIJ. Van!!! Radio maken vind ik nog steeds te gek…! Maar de mentaliteit van ‘de bizz’ past mij niet meer. Of andersom ;-)

Ze laat de radio varen. “Na een emotionele tijd, met de geboorte van mijn zoon en het overlijden van mijn vader, ben ik tot de conclusie gekomen dat het tijd werd voor een andere passie op het gebied van werk. Iets wat me energie gééft!

Een nieuwe start, stem & styling it is!

Afgelopen januari gaf Van Eijk nog aan te hopen op een radiocomeback. “Ik weet dat er een aantal zijn die me leuk en goed vinden, één van de weinige goede vrouwelijke dj’s, maar het is nog niet tot iets concreets gekomen. Wie weet wat 2016 brengt“, zei ze.

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen