Idols-winnares Nina teleurgesteld in jurylid Ronald

Foto: Bob BronshoffNina den Hartog, die woensdag voor het oog van 884.000 RTL 5-kijkers de finale van Idols won, is teleurgesteld in jurylid Ronald Molendijk. Dat laat ze weten in het AD. Molendijk kwam in de finale met de rare opmerking dat hij Nina nooit ziet doen wat Anouk ooit deed na een bierdouche: haar shirt uittrekken op het podium. Nina begrijpt niet waarom ze dat zou moeten en liet dat ook aan hem weten, waarop ze een hoop applaus kreeg. “Een heel gekke opmerking vond ik dat“, reageert ze.

Nina is het er niet mee eens dat je losbandig moet zijn om een succesvolle artiest te zijn. “Alsof je pas een idool kan zijn wanneer je ook je shirt uittrekt! Ik heb het moment maar meteen gepakt om te zeggen dat er volgens mij niets mis is met jezelf blijven. Ik was er ook wel even klaar mee, dat soort opmerkingen kreeg ik al de hele week.”

De zangeres doelt op critici die haar nogal saai vinden. “Op Facebook kreeg ik ineens veel kritiek. Opmerkingen dat ik saai ben en steeds hetzelfde kunstje doe, vind ik prima. Maar ík las ook: ‘Nina straalt geen seks uit’, ‘ze kan het niet aan’ en ‘een dood vogeltje kan geen idool zijn’.

Ik werd ook vergeleken met een stoeptegel. Ja, als je meer van Kimberly houdt, ben ik dat misschien wel. Die springt er ook qua uiterlijk meer uit. Maar ik heb wel mooi gewonnen, of niet soms?“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen