Gordon wil jaar pauze voor RTL 4-show met Gerard

Gordon verwacht dat er een vervolg komt op de bejaardenshow die hij met Gerard Joling maakt voor RTL 4, maar pas over een tijdje. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. Geer en Goor zijn nog altijd een kijkcijferhit. “Ik denk dat er zeker nog wel een vervolg zal komen op deze serie, maar ik denk niet binnen nu en een jaar. Je moet het gewoon relaxed doen. Ergens volgend jaar of zo. Ik kan Gerard niet meer beledigen dan als ik hem nu op beledigd, dus ik wacht weer tot hij wat aan zichzelf laat doen.

Met een compilatie-aflevering sluit het duo vanavond hun programma Geer en Goor Zoeken Een Hobby af. “Er komt nog een compilatie-aflevering waar ik me nu al voor doodschaam. Als mijn moeder nog leefde, had ze me nu een klap op mijn wang gegeven.”

Het is alleen maar weer boeren en scheten, aldus Gordon. “Echt afschuwelijk. Ik wou zeggen: ‘Mijn moeder draait zich om in d’r graf’, maar die heeft zich al zo vaak omgedraaid, dat ze nu tien meter dieper ligt.”

Gordon heeft wel het gevoel dat hun bejaardenprogramma’s wat teweegbrengen in Nederland. “Van de week was het nieuws dat de zorg toch niet gekort gaat worden. We hebben toch zoiets van: wat geweldig dat wij toch ook het licht hebben laten zien door dat aan de kaak te stellen. Er zijn toch mensen wakker geworden in de politiek.”

Ik heb ook een sms aan Mark Rutte gestuurd, van: ‘Ik hoop dat ons programma er toe heeft bijgedragen.’ Hij stuurde terug: ‘Fantastisch dat het gelukt is, want daar hebben we voor gevochten.’ Daar ben ik heel blij om.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen