Gallyon baalde van ‘grimmige tijd’ bij SBS 6

Gallyon van Vessem is blij dat de ‘grimmige tijd’ bij Hart van Nederland achter de rug is. Dat zegt de presentatrice in weekblad Weekend. Van Vessem doelt op het jaar 2012, toen Hart-sterren Cilly Dartell, Milika Peterzon en Maureen du Toit op straat werden gezet door SBS 6. “We hebben wel een grimmige tijd achter de rug. Dat was niet leuk als ik heel eerlijk ben. Er was veel onrust toen we werden overgenomen en er plotseling allemaal veranderingen kwamen“, zegt het blonde televisiegezicht.

Bang voor haar eigen baan was Van Vessem niet. “Het was allemaal erg onzeker maar ik heb mij ook toen nooit zorgen gemaakt. Ik heb mezelf altijd voorgenomen me niet druk te maken om zaken waar ik toch niets aan kan veranderen. Als het mijn tijd is om afscheid te nemen dan hoor ik het wel.

Van Vessem is al sinds het begin in 1995 actief voor Hart. “Ik ben er wel een tijdje uit geweest. Op mijn eigen verzoek. Ik had de behoefte om andere dingen te doen. Maar ik ben dolblij dat ik weer terug op het honk ben.

Het is mooi dat het goed gaat, er is nu rust.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen