‘Chef In Je Oor leukste tv-programma van dit moment’

De BN’er-kookshow Chef In Je Oor met presentator Klaas van der Eerden krijgt vandaag een flink compliment van tv-recensent Angela de Jong. Dat is te lezen op de showpagina van het AD. De Jong kijkt met erg veel genoegen naar de kookshow. “Het is misschien wel het leukste tv-programma van dit moment: Chef in je Oor. Het staat weggestopt op NPO 3 en naar de kijkcijfers te oordelen is de kans groot dat u het nog nooit hebt gezien. Maar dan mist u wel wat“, aldus de tv-kenner.

Het format is simpel – BN’ers moeten met slechts de instructies van een chefkok ‘in hun oor’ een topmaaltijd in elkaar flansen – maar dat is volgens De Jong juist de kracht. “Je wordt er vrolijk van, wat in deze tijd ook mooi is meegenomen. En je leert de BN’ers écht van een andere kant kennen.

Ook Martijn Krabbé heeft de show al geprezen. “Chef in je Oor is het leukste programma over koken op dit moment”, twitterde hij.

De Jong (via Blendle): “Dat is nogal wat van iemand die zelf ook op dinsdagavond te zien is met een programma over koken.

Eerder noemde tv-recensent Han Lips van Het Parool het NPO 3-programma al ‘fantastische televisie’.

Chef in je Oor is een programma van AvroTros.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen