André van Duin tevreden over eerste opnames HHB

André van Duin kijkt met tevreden gevoelens terug op de eerste opnames van Heel Holland Bakt. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. Van Duin vervangt komend seizoen eenmalig Martine Bijl, die herstellende is van een hersenbloeding. “Het is me heel goed bevallen. Er heerst in de studio een leuke sfeer en de kandidaten hebben het gezellig onderling. Ik heb het gevoel dat het helemaal goed gaat komen met de nieuwe serie, die vanaf 4 september bij Omroep MAX te zien is.” 

Het moet niet de André van Duin-show worden, zegt hij. “Het gaat om de bakkers en hun baksels en ik ben maar een simpele presentator. Ik doe het net zoals Martine, af en toe kom ik er eens tussendoor, maar de thuisbakkers zijn de hoofdrolspelers.

Bijl herstelt volgens Van Duin ‘heel langzaam’. “Het gaat allemaal prima op schema, maar het heeft tijd nodig. Een goed teken is dat ze het niet leuk vindt dat ze Heel Holland Bakt een seizoen moet laten schieten.

Ze heeft er alle vertrouwen in dat ze volgend seizoenweer voor de camera tussen de dampende appelflappen en de fraai opgemaakte taartjes staat. Dus daar ga ik zelf ook van uit.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen