Twarres wijt ‘vals’ optreden aan falende techniek DWDD

Foto: SBSMirjam Timmer van Twarres heeft gereageerd op de massale kritiek op haar ‘valse’ optreden in De Wereld Draait Door. Dat is te lezen op Twitter. Twarres is terug en zong dinsdag in DWDD’s muziekminuut de nieuwe single Fûgelvrij. “We hebben echt wel eens beter gezongen, maar we zijn er zeker niet ontevreden over. Er was in het begin een probleem met de monitoren, waardoor we onszelf helaas niet of nauwelijks konden horen… We hopen dat jullie er net als wij van hebben genoten!

Fans van Twarres springen in de bres voor de band. Zij veroordelen vooral hoe de media schrijven over dit incident. “Niet te geloven hoe zowel het AD als de Telegraaf na één optreden bij DWDD kunnen concluderen dat de comeback van Twarres mislukt zou zijn!“, zegt fan Rieme in een reactie op Facebook.

Ik ben zelf artiest en weet hoe moeilijk het is om zonder goede monitoring te spelen en dan ook nog eens meerstemmig te zingen. Meestal hoor je allerlei bijgeluiden uit het publiek en dan is het erg lastig om je goed te focussen!

Suus: “Zonde, want ik was inderdaad een van die zeurders. Maar ‘gelukkig’ kwam er na jullie nog een groep en die klonken nóg slechter, dus toen kon ik wel bedenken dat er iets met de techniek aan de hand was.

Suus verwijst naar het optreden van Ali B., Hadewych Minis en Paul de Munnik, die een liedje zongen voor Bevrijdingsdag. Ook hun optreden werd op sociale media de grond in geboord. “Niet de beste muzikale uitzending dit van DWDD“, luidt de kritiek.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen