Patricia Paay klaagt over budgetten in tv-land

Patricia Paay vindt het niet makkelijk om in het hedendaagse tv-landschap een goed belegde boterham te verdienen. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Party. Paay moet nog altijd hard buffelen om brood op de plank te krijgen, maar Hilversum helpt haar daar nauwelijks bij. “Het valt niet mee. Ik word wel door veel tv-programma’s gevraagd om bijvoorbeeld mijn mening over iets geven, maar ja, dan krijg je een bos bloemen en een fles wijn. Daar kan ik geen rekeningen van betalen.

De tv-diva wil knaken en geen cadeautje. “Heel af en toe krijg je een paar honderd euro, want ‘er is verder geen budget’.

Het helpt niet dat Paay geen contract meer heeft bij een grote omroep als RTL of SBS. “Ik heb geen contract met een omroep en een tv-programma komt niet meer voorbij.

Paay heeft haar ex Adam Curry gevraagd om wat geld, maar hij komt ook al niet over de brug. “Ik weet dat hij op dit moment meer toucheert dan ik. Ik kreeg gewoon een keiharde en ijskoude ‘nee’ als antwoord.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Moet SBS 6 waken voor een Meilandjes-overkill?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen