HHB krijgt net als Wie is de Mol nabeschouwing

Foto: MAXNPO 1-hit Heel Holland Bakt krijgt net als Wie is de Mol een eigen nabeschouwing op televisie. De wekelijkse napraatsessie heet Smaakt Naar Meer en wordt net als het bakprogramma zelf gepresenteerd door André van Duin. Dat heeft Omroep MAX laten weten. Het vierde seizoen van Heel Holland Bakt begint op zondag 4 september na het Achtuurjournaal. De nabeschouwing volgt steeds drie dagen na de uitzending, op woensdagavond, en zal eveneens te zien zijn op hoofdpodium NPO 1. 

In het programma zal Van Duin samen met de afvaller van de week, BBF’s (Bekende Bakfans) en kijkers de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwen. “Wat vonden HHB-fans van de afgelopen aflevering? Wat ging er mis bij de afvaller? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker en wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering?

Verder is er ruimte voor extra materiaal. “Sociale media spelen een grote rol in Smaakt naar meer. Fans krijgen wekelijks bakopdrachten voorgeschoteld. De meest opvallende (mis)baksels komen – samen met de maker – langs in de studio.”

Heel Holland Bakt wordt komend seizoen eenmalig gepresenteerd door Van Duin, omdat Martine Bijl nog altijd herstelt van een hersenbloeding.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen