Douwe Bob ziet af van crowdsurfen op Songfestival

Foto: Nick van OrmondtDouwe Bob ziet af van het plan om te gaan crowdsurfen in het publiek tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Dat vertelt regisseur Hans Pannecoucke vandaag in het AD. Het is technisch onhaalbaar om deze stunt uit te halen op het liedjesfestijn in Stockholm, meent Pannecoucke. “Ik heb er over nagedacht. Het zou mooie rock-‘n-roll zijn, een artiest in het publiek. Maar er zijn te veel praktische bezwaren. Zijn zendertje kan afvallen bijvoorbeeld“, legt de Vlaming uit in de krant.

Pannecoucke vindt het fijn om te werken met de flirterige Douwe Bob. “Ik toon hem zoals hij is. Hij gaat als een vlinder door het leven. Speelt en flirt met de mensen. Hij kijkt je even recht in de ogen, maar draait zich daarna net zo makkelijk om naar zijn vrienden om verder te spelen. Dat geeft spanning. Hij blijft je zo intrigeren.”

Aan het einde van die hele rij songs van morgenavond weet iedereen dat Douwe blauwe ogen heeft, terwijl ze van alle andere artiesten de kleur zijn vergeten.”

Tv-koningin Linda de Mol rekent op een plek in de top vijf voor Douwe Bob. Wat denkt Pannecoucke? “We gaan winnen. Dat meen ik.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen