Boer Geert eist geld van Party op parkeerterrein RTL 4

Foto: NCRVParty is niet te spreken over het gedrag van Boer Zoekt Vrouw-ster Geert Krops. Hij heeft sterallures gekregen. Dat is te lezen in het showblad. De roem is Geert naar het hoofd gestegen, denkt Party. “Hij ziet bij elke interviewaanvraag eurotekens in zijn ogen verschijnen; Geert wil overal geld voor. Op het parkeerterrein van de tv-studio van Carlo’s TV Café probeert Geert onze fotograaf zelfs nog een fiks geldbedrag af te troggelen voor de foto’s aldaar. Hoe heeft het zo ver kunnen komen?

Boer Geert eiste op de parkeerplaats van RTL 4 honderden euro’s van de fotograaf. “Boer Geert weigert te poseren met zijn roodharige Geertje, tenzij onze fotograaf over de brug komt met vijfhonderd euro. Dat doet Party natuurlijk niet.

De Party heeft lak aan de aardbeienboer. “En dus maken we ongeposeerde foto’s van de fruitboer met zijn nieuwe vriendin. Hoe lang deze liefde standhoudt? Volgens velen nog korter dan de houdbaarheidstermijn van een doosje aardbeien…“, sneert het blad.

Geertje is de opvolger van Hetty, die volgens Party heeft gebroken met boer Geert vanwege zijn vrouwonvriendelijke gedrag.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen