Videoboodschap Geer en Goor: ‘Bedankt voor kijken’

Gerard Joling en Gordon bedanken Nederland in een videoboodschap voor de torenhoge kijkcijfers van hun nieuwe programma Geer & Goor: Zoeken Een Hobby. Dat is te zien op de Facebookpagina van Gordon. De derde bejaardenserie van Geer en Goor trapte donderdagavond af met 1,8 miljoen kijkers en 30,2 procent marktaandeel, een torenhoge score. “Super. Dit is de ‘ring’ die wij echt wilden: de waarde-ring. Van jullie thuis. Onwijs bedankt. Top“, aldus Gordon.

Ook Joling is in zijn nopjes. Hij zegt: “We zijn ongelooflijk blij met de kijkcijfers. Het is fantastisch dat we het samen hebben mogen doen met het ouderenfonds en dat er zo veel mensen hebben gekeken. De reacties waren on-ge-kend gigantisch.

Volgens RTL 4 hebben Geer en Goor nog nooit zo’n hoog marktaandeel gescoord op de zender. Het station spreekt van een ‘goede start’ van de nieuwe donderdagavond.

Die nieuwe donderdagavond bestaat verder uit het aansluitend uitgezonden SOS: Survival of the Sexes, maar dat programma was met 865.000 kijkers (15,3 procent) aanzienlijk minder succesvol.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen