Tip van Jo Frost: ‘Neem mijn tv-programma op’

Foto: SBSJo Frost maakt al vijftien jaar televisie over opvoeden, maar aan de kandidaten in het RTL 4-programma Jo Frost: Nanny On Tour te zien, snappen veel ouders er nog steeds geen snars van. De Avrobode vroeg zich af hoe dat kan en legde het aan Frost voor. “Ik kom heel vaak gezinnen tegen die zeggen dat ze al mijn technieken al hebben geprobeerd en dat ze niet werken. Maar wanneer ik ze vraag hoe ze die technieken dan toepassen, blijkt dat ze stappen vergeten of het gewoon verkeerd doen.

Daarom heeft Frost een belangrijke tip voor haar kijkers. “Ik hoop dat iedereen dit seizoen de afleveringen opneemt en ze een paar keer terugkijkt. En nog een tip: schrijf ze op!

Frost maakt televisie in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ze merkt dat de problemen met kinderen overal hetzelfde zijn. “Ik vond het in het eerste seizoen heel grappig dat Nederlandse ouders zeiden: ‘Mijn kind krijgt altijd driftbuien in de supermarkt’.

Zelf dachten ze dat dit een typisch Nederlands fenomeen was. Ze vonden het heel verfrissend om te horen dat kinderen over de hele wereld dat doen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen