SBS 6-ster Kees Tol vreest voor fans bij woning

Foto: RVDKees Tol is niet van plan om zijn woning open te stellen voor camera’s, zoals collega-BN’ers doen in zijn SBS 6-zaterdagavondshow Met De Deur In Huis. Dat vertelt hij in Televizier. Tol vreest voor opdringerige fans als hij laat zien hoe hij woont. “Ik ben niet zo happig op camera’s in huis. Ik woon vlak bij het toeristische gedeelte van Volendam en het gevaar ligt op de loer dat mijn woning dan bij de attracties gaat horen. Dat heb ik met m’n vorige huis ook al gehad“, aldus de Volendammer.

Het tv-talent voelt zich veel comfortabeler als host van de zaterdagavondshow. Hij maakt zich niet heel druk om de kijkcijfers. “Nee, het kan slagen of niet. Het blijkt dat niet al het amusement scoort op televisie. Dus als Met de deur in huis weinig kijkers trekt, hoef ik me dat niet per direct aan te trekken.”

Met De Deur In Huis was afgelopen zaterdag goed voor 624.000 kijkers en 10,7 procent marktaandeel, wat voor SBS 6-begrippen best aardig is. Tol hoopt uiteraard op nog meer kijkers. “Natuurlijk hoop ik dat het een kijkcijferhit wordt, daar ga ik ook alles aan doen.

Het SBS 6-programma is een Nederlandse versie van het Britse Through the Keyhole. “Uiteraard, en het is heel goed gemaakt. Met de deur in huis is één-op-één hetzelfde; het decor is zelfs overgevlogen.”

Maar ik doe niet de Britse presentator na. Ik doe het op een ‘Kees Tol’-manier – dan weten de mensen vast wel wat ik bedoel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen