RTL Nieuws laat Hans Teeuwen Erdogan beledigen

RTL Nieuws heeft cabaretier Hans Teeuwen een podium gegeven om de Turkse president Erdogan te beledigen. Zijn vijf minuten durende tirade is door de nieuwsrubriek integraal op internet geplaatst. Dat is te zien op de website van RTL Nieuws. Teeuwen sprak zich op geheel eigen wijze uit over de rechtszaak die een Duitse satiricus boven het hoofd hangt voor het beledigen van Erdogan op de Duitse tv. “Ik ken Erdogan nog uit de tijd dat hij een jongenshoertje was in een bordeel in Istanbul.

De cabaretier liet zich door RTL Nieuws interviewen als ‘ontevreden consument’. “Ik kwam regelmatig in het bordeel omdat ik soms wat homoseksuele stoom moet afblazen. Het was een heel goed hygiënisch bordeel. Hij liep daar rond in een kort jongenshoerenbroekje en een beetje te lonken.

Volgens Teeuwen ging hij met Erdogan mee naar een kamertje. “Meneer Erdogan laat zich eerst uitgebreid door mij oraal bevredigen, ik moet hem anaal stimuleren en als dan het moment is aangebroken dat ík een keer bevredigd mag worden, waar ik voor betaald heb, is het: ‘O, nee, ik doe wel een toneelstukje!’”

Als ik iemand nodig heb die met een varkensmasker op tafel schijt, kan ik net zo goed mijn moeder vragen, toch?”

Teeuwen is niet bang dat Erdogan nu ook achter hem aan gaat. “Dat moet Erdogan vooral doen. Dan speur ik al die mensen op die nog iets van hem tegoed hebben.”

Volgens RTL Nieuws is hier sprake van het ‘beledigen van een bevriend staatshoofd’.

Diverse Kamerleden pleitten er vrijdagavond voor om het wetsartikel te schrappen dat het beledigen van een bevriend staatshoofd strafbaar stelt.

De video met de uitspraken van Hans Teeuwen is te zien op de website van RTL Nieuws.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen